21. marts 2019 Thomas Knudstrup
Velkommen Du er havnet på min hjemmeside, og du skal være velkommen. Det er ikke meget jeg byder på her, for når man lever et professionelt liv som udvikler til internettet gider man ikke rigtig. Det er vel den samme historie som dem med bagerens og skomagerens børn.

Jeg forestiller mig bare, at jeg en dag kan få samlet alle Knudstrupperne under een hat her på knudstrup.dk. Foreløbig er det kun blevet til nogle få, heriblandt mine børn, mine brødre, min mor og en fjern fætter. Men andre Knudstrupper skal være velkomne, de skal bare henvende sig.

Om mig... 9. led Een og anden vil måske påstå at jeg er 'the missing link', altså mellemleddet mellem den kravlende abe og det gående menneske. Men sådan er det slet ikke. Så vidt jeg ved er jeg 9. led efter Niels Nielsen Knudstrup og han var muligvis efterkommer af nogle 'importerede' kartoffel-dyrkere fra Tjekkiet eller Holland. I alle tilfælde udgør han leddet længst bagude i slægtskartoteket, i hvert fald så vidt som det er ajourført i dag.
Kultur Jeg er træt af Københavns kulturliv. Hvad er der andet end de samme gamle spillesteder, jazzfestival og et mislykket karneval ?  Sådan tænkte jeg i slutningen af firserne og jeg var meget begejstret da jeg kom med i den nu heden-gangne forening 'Kulturmafiaen'. I den forening arbejdede en stor gruppe unge mennesker ligesom jeg selv for, at lave arrangementer der var anderledes, mere spændende og i hvert fald sjovere end de eksisterende tilbud. Det blev til en række spændende år i mit liv med bl.a. 'Skrot In Bio, en drivein bio for de billøse' som et af højdepunkterne.
2000 Raad En gang da jeg ryddede op i min morfars bøger fandt jeg en lille slidt men pænt indbundet bog, '2000 gode Raad for Husmoderen, samt en Receptsamling'. Den viste sig at indeholde de skønneste råd, heriblandt et om børn:
  Børn i Jernbanetog bør ikke have Lov til at læne sig
  op ad Døre eller Vinduer. De kan falde ud, forkøles i
  Lufttrækket eller faa Kulstøv i Øjnene.

Den kunne jeg slet ikke stå for, og i et forsøg på at bevare den har jeg databatiseret den og lagt den på nettet. Jeg er stadig ikke kommet så langt med at indtaste de gode råd, men starten kan ses på www.knudstrup.dk/2000raad/.
Uddannelse Nåja, jeg er ingeniør. uddannet på Københavns Teknikum, medlem af IDA og hele møllen. Det går jeg ikke så meget op i til daglig, for der er langt fra mit speciale i elektroakustik til mit daglige virke som web application developer. Alt den slags kan man i øvrigt lige så godt læse i mit CV hvor det hele er stillet op i pæn kronologisk rækkefølge.
Links Email thomas @ knudstrup . dk
Curriculum Vitae http://www.knudstrup.dk/thomas/tkcv.pdf
Børn http://www.knudstrup.dk/anton
http://www.knudstrup.dk/emil